te koop huis in frankrijk

Aan een rustig landweggetje, ligt tussen Arnay-le-Duc en Autun, in het dorpje Igornay, onze boerderij, ook wel longѐre genoemd. Prachtig en vrij gelegen maar niet te eenzaam. Deze uit ongeveer 1900 daterende boerderij is voor een/derde deel gerenoveerd. Aanwezig zijn elektriciteit, water en aansluiting op de riolering. Totale grondopppervlakte: 6.860 m2, waarvan bewoonbaar 80 m2

Het huis is direct bewoonbaar en bestaat uit een
Woonkeuken van 41 m2, balkenplafond, grote hoge franse schouw met houtkachel, openslaande deuren naar groot terras, keukenboiler, televisieaansluiting met schotelantenne en afzuiginstallatie.
Slaapkamer op de 1e verdieping van 36 m2 bereikbaar d.m.v. vlizotrap, met airconditioning en volledig geïsoleerd dak en ramen.
Badkamer met douche, wc en werkblad met spoelbak is in de tuin gerealiseerd met een tijdelijk karakter. Aan de zijkant van dit huisje bevindt zich de boilerkast met een boiler van 150 ltr. De schuur is de plaats waar volgens de planning een badkamer, keuken en slaapkamer(s) gerealiseerd zouden worden. Om de bouw niet te stagneren is de tijdelijke badkamer buiten geplaatst zodat comfort gewaarborgd is.
Flinke schuur in het middendeel van het huis van 51 m2   van binnenuit bereikbaar daarnaast de stal/werkruimte van 47 m2 en nog in te richten zolder. 
Grote kelder onder de woonkeuken.
Waterput voor het besproeien van beplanting.
Gastenverblijf is op het weiland geplaatst vlakbij de buitenbadkamer, met airconditioning die in frisse tijden ook warmte geeft.

Tevens bieden wij diverse spullen ter overname aan.